Rengaspalvelut

Meiltä saat kattavat rengaspalvelut joka lähtöön. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista palvelua.

Varastostamme on saatavilla useita eri renkaita. Päivitämme ja ylläpidämme rengasvalikoimaamme säännöllisesti ja pidämme silmällä maailmalta tulevia uutuuksia.

Tasapainotukset

Renkaat, joita ei ole asiantuntevasti tasapainotettu aiheuttavat tärinää, joka vaikuttaa ajomukavuuteen. Tämä renkaiden epätasapainosta johtuva tärinä voi aiheuttaa esimerkiksi renkaiden tarpeetonta, ennenaikaista kulumista, sekä vaikuttaa pitemmällä aikavälillä rasittavasti myös ajoneuvon jousitukseen liittyvissä mekanismeissa. Me tarjoamme sinulle kaikki tasapainotukset kätevästi yhdessä paikasta!

Sesongit

Tyypillisimmin renkaanvaihtotyöt saadaan tehtyä puolen tunnin sisällä. Kiireisimpänä ajankohtana teemme pitkiä päiviä, meillä ei tarvitse jonottaa edes tunti-, saatikka päivätolkulla.  Voit varata ajan etukäteen tai jos mahdollista, voit helpottaa ruuhkaa tuomalla renkaat vaikka päivää aiemmin sellaisenaan vaihdettaviksi, jolloin saat valmiiksi asennetut ja tasapainotetut renkaasi auton alle pikavauhtia vaikkapa seuraavana päivänä. Meiltä saat tunnetuimmat ja luotetuimmat kesä- ja talvirenkaat joka lähtöön kattavasta, monipuolisesta merkkivalikoimastamme, joka ei suurten keskusliikkeiden tapaan rajoitu vain yhteen tai kahteen oman ketjun merkkiin.

Ota rohkeasti yhteys ja varaa oma aikasi!

Haluatko tietää lisää palveluistamme?